Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Outlook Telefoonnummer Nederland Nummer

Helpt om de Outlook-accountproblemen op een zeer snelle manier op te lossen. Neem contact op met Outlook Helpdesk Nederland +31-205320641.

Hoe maak je direct een taak aan vanuit een e-mail in Outlook?

Hoe maak je direct een taak aan vanuit een e-mail in Outlook

Outlook is een wereldberoemde naam die iedereen gratis de meest efficiënte persoonlijke informatiemanager biedt. U kunt gratis een Outlook-account aanmaken, onze e-mails, nieuwsbrieven, uitnodigingen verzenden en contacten en notities maken met uw Outlook-account in enkele minuten. Met Outlook-account kunt u verschillende taken uitvoeren met minimale inspanning, bovendien zijn de tools en services die door Outlook worden geboden zo eenvoudig te gebruiken dat iedereen met slechts basiskennis en verschillende taken in Outlook kan gebruiken en uitvoeren. Outlook is een uitstekend platform voor bedrijven omdat het verschillende tools heeft die speciaal zijn gemaakt om rekening te houden met de behoeften van een bedrijf. U kunt evenementen en vergaderingen maken en zelfs uitnodigingen voor deze vergaderingen naar uw contactenlijst sturen. Bovendien stelt Outlook u ook in staat om taken voor uzelf en anderen aan te maken en de taken later met Outlook te beheren. Deze taken in Outlook kunnen worden gemaakt door instructies zorgvuldig te typen, of u kunt ook een taak maken op basis van de gegevens of inhoud in een e-mail die naar uw Outlook-account is verzonden. Als u een taak maakt met behulp van een e-mail, kunt u die extra tijd besparen die u zou hebben verspild om de volledige inhoud opnieuw te typen.
Als u wilt weten hoe u taken in Outlook kunt maken met behulp van de inhoud van een e-mail die u in Outlook hebt ontvangen, volgt u nu de onderstaande stappen in dit artikel van Outlook Helpdesk.

Stappen om direct een taak te maken vanuit een e-mail in Outlook

  1. Open uw Outlook-toepassing op uw computer en ga naar de e-mail met de taakinformatie.
  2. Klik en kopieer de volledige inhoud waarin de taak wordt genoemd en sleep het bericht naar de TASKS-navigatiebalk.
  3. De volledige inhoud van het bericht wordt gekopieerd in de hoofdtekst, voeg nu de begin- en einddatum toe.
  4. Vergeet niet de inleverdatum te vermelden en eventueel het ingevulde percentage in te voeren.
  5. Klik op de knop OPSLAAN EN SLUITEN bovenaan het menuscherm om de taak in Outlook op te slaan.

Bent u uw Outlook Password Vergeten en wilt u hulp bij het herstellen van uw Outlook-account? Zo ja, neem dan contact op met het meest ervaren en getalenteerde Outlook-ondersteuningsteam door ons te bellen op ons hulplijnnummer of door met ons te chatten met behulp van de Quick Chat-functie die op onze website wordt aangeboden.

Lees ook deze blog: Hoe los ik de fout met wachtwoordprompts op bij het toevoegen van Gmail aan Outlook?

 

 
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article